E-mail:
Tilmeld Frameld
Rytterlicens til ridestævner

Skal du deltage i et af øens mange ridestævner - så skal du have en rytterlicens. Seneste tilmelding den 8. december 2016.


Tirsdag 22-11-2016 kl: 14:32 af Sport Bornholm     

Rytterlicens til ridestævner
Foto : Torben Ager/Photopassion.dk

For at deltage i stævner skal man have en rytterlicens. Licensen viser man har bestået en prøve i omgang med hest, stævnetilmeldinger, officials mv kort sagt alt om Horsemanship.

Kurset gør dig klar til at bestå den skriftlige prøve, hvor du skal vide alt om relevante papirer og stævnetyper, herunder propositioner, hvor skaffes DRF's reglement, anmeldelsesblanketter, til-/framelding, vaccinationskort, betaling af indskud og hestepas/ID-bevis, der er nødvendige for at kunne deltage i stævner, og hvad man gør når man ankommer til stævnepladsen.

Der afsluttes med en skriftlig multiple choice prøve, der skal bestås med minimum 2/3 rigtige svar.

Målgruppe

For at kunne erhverve rytterlicens skal rytteren have bestået ridemærke 1 og 2 eller ryttermærke 3 og 4, samt den særlige licensprøve (Rytter- klar-parat-start). Undtaget for denne bestemmelse er ryttere:

Der fylder 11 år eller mindre i løbet af stævneåret
Der fylder 12 år i løbet af stævneåret, de skal kun have bestået ryttermærke 3.
Der fylder 13 år i løbet af stævneåret, de skal kun have bestået ryttermærke 3 og 4.
Der kan bevise, at de tidligere har haft rytterlicens og er født før 1987.

Få flere oplysninger på

http://www.d6-drf.dk/staevner-arrangementer/kommende-arrangementer/begivenhedsdetalje/415/-/rytter-klar-parat-start-kursus?filter_reset=1

© Copyright 2017 Sportbornholm.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Rytterlicens til ridestævner
Klik venligst
Henrik Hansen