E-mail:
Tilmeld Frameld
Så mangler vi kun …..

Sidste punkt i kalenderen for 2016 bliver hverken rødkål, raketter eller knald og alle kan være med …


Mandag 19-12-2016 kl: 07:43 af Sport Bornholm     

Så mangler vi kun …..

...det er ved at være tid til den 3. af i alt 6 afdelinger af Bornholms Cycle Clubs vinter MTB Cup - midt i den søde juletid.

Nogle af klubbens aller-dygtigste folk har udlagt en spændende rute i Onsbæk skoven, hvor udgangspunktet er Blokhuset. Ruten er forholdsvis kort og skal gennemkøres 5-7 gange, alt efter hvilken klasse og hvor hurtigt man kører, og flere gange på hver omgang passeres Blokhuset. Der bliver således masser aktivitet på pladsen, så også for tilskuere vil der være glimrende underholdning.

Dette sker 2. juledag, mandag den 26. december, hvor starten går fra Blokhuset i Onsbæk kl 10.00. Kom til startområdet i god tid, så man uden stress kan nå at ordne tilmelding og startgebyr (50 kr) montere nummer på cyklen og måske varme op på ruten.

MTB Cup'en køres i klasserne elite, motion, begynder samt en børneklasse inddelt efter alder. Ruten er generelt den samme for alle klasserne, men de svære passager kan klares ad et alternativt spor, så alle har mulighed for at deltage, uanset rytterens niveau.


© Copyright 2017 Sportbornholm.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mesterskaber på mountainbike
- Cykling : BM enkeltstart 2017
- 5. afdeling af MTB-cuppen
- MTB : De vil godt vise dig dem....
- Det er lige ud af landevejen !! Glæd dig
- 4. afd. af MTB-cuppen
- Så mangler vi kun …..
- Ding Dong : Sporarbejde på Bornholm
- MTB-cup på Grøn Ring - nu med "turist-tur"
- MTB-spordag i Almindingen
- Vinterens MTB-cup er klar
- Cort nummer fire
Klik venligst
Henrik Hansen