E-mail:
Tilmeld Frameld
4. afd. af MTB-cuppen

Så er det endelig ved at være tid til endnu en afdeling af CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup ved Sandegård i Rønne.


Torsdag 26-01-2017 kl: 20:37 af Sport Bornholm     

4. afd. af MTB-cuppen

Det er den fjerde af de i alt seks tilskuervenlige afdelinger, som køres henover vinteren og afvikles af BCC.


Afdelingen afvikles søndag den 29. januar i Nordskoven med start- og målområde på skovvejen/P-pladsen lige over for Sandegård (Haslevej 146). Løbet sættes som sædvanligt i gang præcis kl. 10, og det er en god ide at komme til stedet noget før, så man kan nå tilmelding og opvarmning.

Alle kan være med
Igen er der lagt en kort og udfordrende rute, som gennemkøres flere gange afhængig af hvilken række man stiller op i, og adskillige gange pr. omgang passeres start og målområdet, så man vil også som tilskuer kunne opleve masser af aktivitet i start/målområdet.

Som sædvanlig er der mulighed for at deltage uanset hvilket niveau, man møder op med. Voksne deltagere kan tilmelde sig i Elite, Motion, Begynder eller Dame rækkerne. Børn bliver tilmeldt i deres rækker aldersmæssigt.

Stigende interesse
At få sin motion og være aktiv på mountainbike i naturen, bliver mere og mere almindeligt og populært. Der har således gennem de første tre afdelinger været en stigende interesse for at deltage i disse korte, hektiske og rigtig underholdende motionscykelløb i vores fine skove, og i 3. afdeling, der blev kørt i den mørkeste tid på året, var der 38 deltagere. Vi håber på, at tendensen fortsætter, og der er virkelig plads til flere endnu!

Kom forberedt !
Hvis man vil være rigtig godt forberedt til løbet, er det en god ide at køre med i skoven dagen før løbet, hvor der vil være fremvisning af løbsruten. Vi mødes ved BCCs klubhus lørdag d. 28. januar kl. 10, kører samlet ud til Nordskoven og træner på ruten. Man kan også møde op direkte ved startområdet i Nordskoven, hvorfra vi forventer at køre løbsfremvisningen omkring kl 10.20.
Husk cykelhjelmen!


© Copyright 2017 Sportbornholm.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mesterskaber på mountainbike
- Cykling : BM enkeltstart 2017
- 5. afdeling af MTB-cuppen
- MTB : De vil godt vise dig dem....
- Det er lige ud af landevejen !! Glæd dig
- 4. afd. af MTB-cuppen
- Så mangler vi kun …..
- Ding Dong : Sporarbejde på Bornholm
- MTB-cup på Grøn Ring - nu med "turist-tur"
- MTB-spordag i Almindingen
- Vinterens MTB-cup er klar
- Cort nummer fire
Klik venligst
Henrik Hansen