E-mail:
Tilmeld Frameld
5. afdeling af MTB-cuppen

CUBE og Rønne Cykelforretnings MTB Cup - 5. afdeling køres søndag den 26. februar.


Torsdag 23-02-2017 kl: 15:24 af Sport Bornholm     

5. afdeling af MTB-cuppen

Søndag d. 26. februar køres 5. og næstsidste afdeling af vinter MTB cup'en, og denne gang køres der på nye spor i Vestermare Plantage. Mødested er ved skydebanehuset på Ørningevej 4, og selve start- og målområde vil være ganske tæt ved, på modsatte side af Ørningevej.

Selvom der kun er to afdelinger tilbage, kan nye deltagere sagtens støde til og blot køre med i den ene eller begge tilbageværende afdelinger og som sædvanlig køres der i elite, motion, begynder eller børnerækker, hvor der i børnerækkerne inddeles i efter alder.

Da Cup'en så småt nærmer sig afslutning, regner vi med stort fremmøde, for det er nu alle kræfter skal sættes ind, så de vigtige point kan fordeles rigtigt.
Kim Mortensen skyder løbet i gang præcis kl 10, så husk at møde op i god tid for at være helt klar, opvarmet og motiveret når starten går.

Som sædvanlig vil der være mulighed for inden selve løbet at se ruten an og køre nogle omgange for måske at øve sig på de svære passager. Denne rutefremvisning sker lørdag d. 25. februar, dagen før løbet, hvor der er mødested ved skydebanehuset kl 11. Det er også muligt at møde op ved BCCs klubhus kl 10., hvorfra der er fælles afgang mod Vestermarie Plantage.

© Copyright 2017 Sportbornholm.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mesterskaber på mountainbike
- Cykling : BM enkeltstart 2017
- 5. afdeling af MTB-cuppen
- MTB : De vil godt vise dig dem....
- Det er lige ud af landevejen !! Glæd dig
- 4. afd. af MTB-cuppen
- Så mangler vi kun …..
- Ding Dong : Sporarbejde på Bornholm
- MTB-cup på Grøn Ring - nu med "turist-tur"
- MTB-spordag i Almindingen
- Vinterens MTB-cup er klar
- Cort nummer fire
Klik venligst
Henrik Hansen