Ding Dong : Sporarbejde på Bornholm

Bornholms gamle jernbanestrækninger er allerede omdannet til superfede cykelveje - nu udvides sporarbejdet off-track. Vi bringer en lille oversigt :

Onsdag 30-11-2016 kl: 09:47 af Sport Bornholm

Ding Dong : Sporarbejde på Bornholm
Foto : Torben Ager / Photopassion.dk

Trailbuilders Bornholm ( https://www.facebook.com/groups/1039654539448060/ ) arbejder intensivt ved Kongemindet / Rytterknægten på et omfattende arbejde på mange nye og spektakulære spor i Danmarks tredje største og måske mest kuperede Svensk "look a like "skovområde.

Området er præget af gode højdemeter, flotte udsigter og blottede klippepartier, som bryder skovbunden. Disse klipper danner grobund for naturlige forhindringer, overkørsler og bumps på flere af ruterne.

Den 11. december kl. 0900 er der igen samling for alle der har lyst og energi til skabe DK´s fedeste MTB baner. Trail Builders Bornholm sørger for at der er værktøj og maskiner, materialer mm. Da det hastigt nærmer sig jul, vil der være Gløg og pebernødder og andet juleknas på sporet.

Også Viking Atletik er gået i gang.

Søndag d. 4/12 kl. 13-15 ved Hotel og Restaurant Skovly i Nordskoven Rønne og måske lidt ved den gamle Klinkefabrik.

Medbring gerne skovl/spade, pælebor hvis du har mulighed for det.

Som afslutning byder Bo N. Bjødstrup og Lone fra Skovly på lidt Æbleskiver, gløgg med mere. Kontakt Maiken Jørgensen 21741444 hvis du ved du kommer ud og giver en hjælpende hånd.

Lørdag d. 10/12 har klubben spordag på den grønne ring. Sæt allerede nu kryds i din kalender og hjælp med at vedligeholde, rydde, markere, etablere de fedeste spor, som vi kan komme ud og "lege" på med vores MTB.© Copyright 2017 Sportbornholm.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.