VELKOMMEN TIL HANS RØMERS MARATHON 2017

søndag den 11. juni. Kom og få en dejlig søndag i den smukke, grønne skov. Vælg mellem flere distancer – der er noget for enhver smag


Mandag 05-06-2017 kl: 23:10 af Sport Bornholm

Søndag 11. juni 2017 kan alle løbeinteresserede prøve kræfter med helmaraton, halvmaraton samt kvartmaraton i de naturskønne områder i Vestermarie Plantage og Almindingen.

Storslået naturoplevelse – med garanti for lysegrønne blade. Vi har tre flotte og gode løberuter i skoven, som vil være fuldt udsprunget. Alle ruter er ”lettere” kuperede og vil bringe løberne rundt til en række flotte naturperler i Almindingen.

Et par praktiske oplysninger :

På ruterne er der naturligvis en række bemandede depoter – ca. et for hver fire km. Løberne på maratonen har derfor ti depoter, mens de på halvmaratonen har fem depoter og løberne på kvartmaratonen har et depot. På depoterne vil der være vand, energidrik, frugt, etc. Der vil også være et depot i målområdet, hvor Nyvest Atletik serverer kaffe og kage.

Der er medaljer til alle løbere, der gennemfører hel- og halvmaraton. Vinderpræmierne på hel- og halvmaraton er et par løbesko fra BROOKS, mens der er gavekort fra Intersport, Nexø til vinderne på kvartmaratonen.

Start og mål er ved: Planteskolen, Ørningevej 1A, 3700 Rønne.

Vil du også have en unik naturoplevelse?

Besøg vores hjemmeside www.nyvestatletik.dk - få flere oplysninger og tilmeld dig!

OBS: Tilmeld dig nu og få en BROOKS pakke med buff, håndklæde mv. med i startgebyret. Bemærk, at der er tale om et begrænset parti, så det er først til mølle.

Du kan også tilmelde dig på selve dagen på startstedet. Bemærk dog at vi opkræver et mindre tillæg ved tilmelding på dagen – du har naturligvis mulighed for at betale med Mobilepay.

Vil du vide mere, kan du også kontakte:

Kirsten Kyndesen

Nyvest Atletik

Tlf. 5128 7898


© Copyright 2017 Sportbornholm.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.