Onsbækløbet 2017 - Info

Onsbækløbet torsdag den 3. august 2017

Mandag 31-07-2017 kl: 07:31 af Sport Bornholm

Onsbækløbet 2017 - Info
arkivfoto

Vi nærmer os den første torsdag i august og dermed Onsbækløbet - et af de gamle traditionsrige løb. Løbet indgår i Bornholms Tidendes Grand Prix serie.

Ruterne

Ruterne er lagt i det afvekslende og lettere kuperede terræn ved Onsbæk. Børneruten svarer til sidste halvdel af voksenruten.

Børneløbet er på 2,4 km og løbet startes kl. 18.15 ved den gamle Onsbæk Kiosk på Sdr. Ringvej. Voksenløbet er på 4,6 km og her sendes løberne af sted kl. 19.00.

Ruterne kan ses på vores hjemmeside www.nyvest.dk/atletik.

Tilmelding

Vi opfordrer løberne til at forhåndstilmelde sig til løbet via linket på vores hjemmeside. Ved forhåndstilmelding er deltagergebyret kr. 20,- for børneløbet (årgang 2003 og yngre) og kr. 50,- for voksenløbet. Bemærk, at opkræves et mindre onlinegebyr. Ved tilmelding på dagen opkræves et ekstra gebyr på kr. 10,- Afhentning af startnumre og tilmelding (på dagen) kan ske fra kl. 17.15 ved startstedet. Ved startstedet vil det være muligt at betale med MobilePay.

Præmier og forplejning

Vi har fået sponsoreret en række lodtrækningspræmier. Der vil blive trukket lod om disse præmier på startnumrene. For børnene vil lodtrækningen finde sted umiddelbart efter starten af voksenløbet. Løbets sponsorer kan ses på vores hjemmeside, hvor også resultater vil være at finde efter løbet.

Yderligere information

Find yderligere informationer om løbet på vores hjemmeside www.nyvest.dk/atletik eller kontakt:

Kirsten Kyndesen
Nyvest Atletik
5128 7898


© Copyright 2017 Sportbornholm.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.